2012. november 5., hétfő

Call of Duty - Black Ops 2 - Megjelenés előtt

Érdekes az a trend, hogy mostanában minden játék megjelenés előtt jóval elérhető a warez világában. Persze ez nem újdonság, viszont rettentően jó, ha másra nem is, ki tudjuk próbálni a játékot és el tudjuk dönteni, hogy érdemes-e megvenni. Ezt a Warfighter-rel ellentétben érdemes, úgy gondolom.

Mondhatnánk, hogy a Treyarch ismét egy rókabőr nyúzást követ el a szériával, de ezt legalább jól teszi. Igaz, hogy agyon scriptelt pályákon kell előre haladnunk, ezt viszont a jövő és a jelen között tesszük, ezzel is feldobva a játékmenetet és a hangulatot. Jövőben rengeteg érdekes hadeszköz és küldetés vár ránk, míg a jelenben... nos ezt mindenki nézze meg maga, és véleményezze.


Érzésem szerint grafikailag sikerűlt a maximumot kihozni a hardware-ből. Tudomásul kell venni, hogy ez generáció erre képes, többet ne várjunk. Egetverő hibákkal, fagyásokkal nem találkoztam a rövid teszt alatt. Viszont amit szintén jól eltaláltak a készítők, azok a zenék. Iszonyatosan illenek a játék környezetébe, akciókhoz. Teljesen fura, olyan érzése van a játékosnak, mintha minden megtervezett perc tökéletes lenne.


Multiban nem változott különösen semmi. Ez viszont jó, mert így elrontani, megbonyolítani se sikerült semmit. Zombi mód van, és élvezetesebb mint bármikor. :-) Bár javasolt, hogy a hivatalos megjelenésig, ne nagyon erőltessük az online játékot. 

Összegezve, mindenképp egy olyan címmel van dolgunk amit meg kell vásárolni ismét, és ezzel gazdagítani az Activision kasszáját. Cserébe, hosszú-hosszú időre élvezetes játékban lehet részünk, hiszen már most bejelentették a különböző pálya packokat, dlc formájában (hogy továbbra is fizessünk :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése