2011. december 15., csütörtök

Catch .44 (2011)

   Vegyes érzelmeim maradtak a filmről. A story kicsit vontatott, rengeteg párbeszéddel és csavarral, de ez jelen esetben inkább hátrányára mint előnyére válik a filmnek. 


   Következő ami nem jött be az a marketingfogás, hogy Willis-t mutatják be poszterek és trailerek főhősként, pedig igazándiból csak egy húzónév ami segített eladni a filmet. Kb 15 percet szerepel, bár neki ennyi hírnév is elég. Ő szerepe a fő gonoszé, aki minden szálat mozgat, és mindent átlát, mindenkit átver. Ez többé-kevésbé sikerül is neki. Aki viszont nagyon jól alakítja a megcsömörlött bérgyilkos/küldönc fiút az Whitaker. Ő az aki miatt egyáltalán megérte megnézni a filmet, szokásához híven, brillíroz szerepében, teljesen át tudja élni.


   Az átvert főhősnő (akik hárman voltak, de egy apróbb malőr miatt csak 1 marad), szintén csak az eye-candy szerepét tölti be. Megpróbál valamit alakítani, de nem igen sikerül. Szerintem elég gyengére sikerült az alkotás, Whitaker viszi a hátán az egészet. Történetbe megpróbáltak annyi érdekességet belevinni, hogy előre hátra ugrálunk az időben, és jobban megismerjük az események hátterét. Kicsit emlékeztet egy westernre modern köntösben, de valahogy nem jön át az egész. Szerintem: 5/10, IMDB.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése