2012. december 22., szombat

Forza Horizon - Rally Expansion Pack

   December 18-án jelent meg a közkedvelt játék rally kiegészítője, és bátran mondhatom, hogy ismét egy fantasztikusra sikerült kiegészítővel van dolguk. Már ha valaki szereti a terepen való száguldozást. Mert ez erről szól, és csak erről. Viszont, hogy ne unjuk meg hamar, kapunk néhány új, legendás járművet is a murván való hasításhoz.
  • 1982 Lancia 027 Stradale


  • 1992 Ford Escort RS Cosworth 


  • 1992 Toyota Celica GT-Four RC ST185


  • 2004 Mitsubishi Lancer Evolution VIII MR 


  • 2005 Subaru Impreza WRX STi 

   Mindegyik páratlan a maga nemében és eltérő karakterekkel rendelkeznek, amiket igyekezhetünk kihasználni az adott terepviszonyok között.
   A pályákról. és a versenyekről is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Úgy gondolom, hogy minden igényt kielégítenek és élvezetessé teszik a versenyzést. Még a mitfárerünk hangja is nagyon jól sikerült, ahogy próbál minket navigálni a kanyargós pályákon.
   Egyetlen hátrányt azért felfedeztem: ez pedig a kiegészítő ára: 1200 Ms pont. Ezt azért sokallom, ebből már igen komoly xbla-kat vagy néhány nagyobb nevű játékot is megkaphatunk. Az idő eldönti majd, hogy megérte-e a beruházás, minden esetre az eddig élmények azt mutatják hogy igen.
   Az autókon és a pályákon kívűl kapunk még egy rakat archievment-et is, egész pontosan 250 pontnyit. De senki ne gondolja, hogy könnyen megszerezzük őket. Erről a következő videoban is meggyőződhetünk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése