2013. június 11., kedd

[XBOX360] Ez történt a héten... 22

  •  Play Station One homebrew emulator boxra: The amazingly talented french homebrew coder Ced2911 has released his XDK version of the PS1 emulator PCSXR. Ced2911 released a LibXenon version of this emulator some time about but this version has been much improved over the last and it can also be run directly from F3. Bővebb info itt. Igencsak ajánlott a fejlesztő oldalát is felkeresni.
  •  Az MS-nek ismét problémái vannak a hűtéssel. A One hűtése nem megfelelő elvileg, ezért a cpu/gpu párost visszafogják 200 Mhz-el. Via: 360crunch. 
  • Néhány ONE hír, most már megerősítve: 24 óránként mindenképp be kell jelentkezni a live fiókba, mert nézi a frissítéseket (na persze!). Viszont akár mobil szélessáv is elég hozzá. A megunt játékaidat kölcsön adhatod ismerőseidnek, viszont ez csak az MS által kiadottakra vonatkozik. Megjelennek a kiskereskedések ahol majd kereskedni is lehet más kiadók játékaival. Az átadásnak nincs extra díja! Két követelmények kell megfelelni: az első: csak azoknak a barátaidnak adhatod oda a megunt játékodat, akik legalább 30 napja a friends listádon vannak. A második: egy játékot csak egyszer lehet átruházni. Tehát, ha az első tulajdonostól szereztél egy játékot, akkor már nem adhatod el másnak. A multiplayert a második tulajdonos is élvezheti. Viszont felhőből elérheted a mentéseidet haverod gépén is. A kinectet elvileg mi irányítjuk, tehát megszabható mit lásson, mit mentsen, és mit reagáljon.
  •  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése