2013. június 17., hétfő

[XBOX360] Ez történt a héten... 23

  • Iszonyatos bukta az MS számára, ami szerintem alapjaiban rengette meg a One körüli dolgokat. Julian Rignall az US Gamers-től azonban érdekes Twitter üzenettel borzolta fel a kedélyeket, és hogy ne csak a levegőbe beszéljen, fotókkal is alátámasztotta mondandóját.
    A képek tanúsága szerint a kiállított XBOX ONE-ok valójában nem is konzolok (még csak nem is devkitek) voltak, és messze nem is a bejelentett hardverekkel és operációs rendszerrel demóztak. Amit ugyanis az egyébként lefagyott XBOX ONE kiosk alatt látunk az valójában egy Hewlett Packard gép, méghozzá Windows 7-tel és egy Nvidia 700 szériás GTX GPU-val! Több neves - nem gaming - magazin, köztük a Forbes is azonnal ráharapott a témára, nem is alaptalanul... Ezek szerint nem is Windows 8 fog futni a Microsoft nextgen konzolján? Nem is ATI kártya lesz benne? Most már semmit nem tudhatunk biztosan! Végére egy saját gondolat: 500 dolláros pc-t magam is össze tudok dobálni, nem kell hozzá segítség. Viszont el tudom képzelni ezek után, hogy lesz pc-re olyan környezet ahol box-os játékokat futtathatunk.
  • Az új kiadású 360 jobb mint a régi, legalábbis a ArekkzG munkatársai szerint. Számomra pont lényegtelen, hogy halkabb, kisebb, szebb.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése