2013. augusztus 5., hétfő

[XBOX360] Ez történt a héten... 30


  • XBMC4Xbox v3.3 Released: Many improvements have finally been added to XBMC, including better support for those that have upgraded their original Xbox consoles to the full 128mb of RAM that Microsoft only allowed on devkits. Bővebben itt.
  • Pletykák szerint az MS az idei GC-re a GPU órajelét 800 Mhz-ről 853-ra emeli azért, hogy így előzze be a Sony-t. Ezzel némi előnyhöz juthat, azonban kérdés: a felmerülő plusz hőt el tudják-e vezetni a bordák (mivel már gyártás alatt vannak), vagy hasonló lehet a helyzet mint a 360 esetében.
  • Sok embert érint az a feltételezés, hogy a One beépített rögzítése miatt a kimenő hdmi jelet majd valamilyen trükközéssel felvehetetlenné teszi az MS, így vetve véget a játékokból készült videóknak. Ez szerencsére nincs így, mert:
    "Xbox One will support gameplay footage capture just as it works on Xbox 360," a Microsoft representative said.
  • Crytek-et is utolérték a hackerek, négy oldalukat is feltörték. A felhasználóknak ajánlott jelszót cserélniük.
  • Team Xecuter have designed new versions of LTU2 PCB for both Liteon DG-16D5S & Hitachi DLN10N. Magyarán ismét minden drive alakítható.
  • Az MS nyilatkozata szerint, amennyibe Gold előfizetésünk lesz, ingyenesen juthatunk korlátlan tárhelyhez a Cloud rendszerben. Ez egy egész jó hír, lesz hol tárolni az adatokat, már ha megbízol a felhő alapú tárolásban.
  • A TX-es srácok nem vacakolnak, szabadidejükben összedobták a CronusMax-ot. Ez egy olyan usb-s kütyü amivel bármilyen kontrollert köthetünk bármilyen gépre! Így mindenki a megszokott cuccával játszhat. Egyébként lehet programozni, makrózni, és még csomó dolgot csinálni vele. Kell egy ilyen! Bővebben itt.

4 megjegyzés:

  1. ha már cikket próbálsz írni, legalább egy nyelven írd mert ez így nagyon szánalmas,hogy nagyrészt csak angol oldalról való másolások vannak benne, amiket lusta voltál lefordítani..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK! Köszönöm, hogy szóltál! Ezek után lefordítom neked! :-)

      Törlés
  2. Te meg, ha már beugatsz a másiknak, csinálj jobbat, ne a szád járjon!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Sajnos kezd általános lenni, hogy mindenki fikáz mindenkit, ahelyett, hogy tenne valami értelmeset.

      Törlés