2013. augusztus 12., hétfő

[XBOX360] Ez történt a héten... 31


  • Felmerült egy olyan pletyka One-nal kapcsolatban, hogy az előzetesen bejelentett 8 Gb belső memória helyett, 12-őt rakna bele az MS. Nos, ezt sajnos hivatalosan is cáfolták.
  • A héten rámentek az MS-nél a Live előfizetés előnyeire. Természetesen a Gold-ot preferálják, de cserébe kapunk néhány extra funkciót is a One-hoz: NFL lejátszás, One Guide, Skype, Game DVR, Smart Match. Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy egy digitálisan megvásárolt játékot a háztartásunk bármely tagja használhat, bármilyen profillal, de azonos konzolon. Amennyiben máshonnan jelentkeznek be a profiljukkal, akkor is tudnak az adott játékkal játszani. Tehát úgy tűnik a címek a gépekhez kötődnek. Arról még nem nyilatkoztak, hogy az eladások, hogy fognak zajlani.
  • Marc Whitten elmondása szerint a One 720p/30fps formátumban fogja rögzíteni a játékokat, akkor is, ha a forrás ennél nagyobb. Ezt szerkeszthetjük és megoszthatjuk a Cloud rendszeren keresztül. Feltételezem, hogy helyspórolás lehet a cél?
  • Pletykák szerint az MS elkezdte fejleszteni a saját virtuális valóság szemüvegét. Egyenlőre konkrétumok nincsenek, de valószínű, hogy felbuzdultak a Google Glass-on. A kérdés már csak az, hogy mi lesz előbb, ez vagy az Intelliroom?
  • Major Nelson jóvoltából megérkezett az első One kicsomagolós videó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése