2013. február 18., hétfő

[XBOX360] Ez történt a héten... 07

  • AutoGG 0.8.7: - New Lan-FSD Read/Flash Nand and CpuKey retrieve Mode
    - New Dash Lan AutoUpdate Function using new method.
    - New Lan Avatars AutoUpdate.
    - Selection alternatives Xells when build images (Xebuild & NandXell-Ecc).
    - Timer and Sound Alert on Com Monitor when Cpukey is detected.
    - New way to create Dgx Nandxell (Ecc).
    - New manual way to download Dash/Avatars
    - Optimized GUI. Secondary commands on Menu.
    - Code Improved.
  • RetroArch 360 0.9.8.3: rengeteg új fejlesztés, hibajavítás, 9 új játék
  • Növekedés az amerikai játékiparban! Nöttek 4%-al a hardware eladások (még mindig az xbox a legnépszerűbb konzol, a szoftware eladások stagnáltak, ellenben a kiegészítők piaca 30%-al nőtt a tavalyi évhez képest! A Microsoft szerint a fogyasztók 338 millió dollárt költöttek a boltokban az Xbox 360-nal kapcsolatos termékekre, a konzol piaci részesedése 44 százalék az USA-ban.
  • A héten két játék is kikerült idő előtt: Crysis 3, Metal Gear Rising: Revengeance. Mindkét név elég nagy ahhoz, hogy akik kipróbálják a warez változatot nagy valószínűséggel meg fogják venni az eredetit is! De már várom a híreket arról, hogy a kiadók azért sírnak mert elmaradnak a bevételek. :-)
  • Dagad a botrány az általam is földbe döngölt Aliens - Colonial Marines játék körül. Elővették a játékot bemutató előzetes videókat, és összehasonlították a játékkal, természetesen ég és föld a különbség. Egy a Gearbox-hoz közeli fejlesztő azzal magyarázta, hogy ők a saját játékaikon dolgoztak, a fő munkálatokat kiszervezték kisebb cégeknek. Amikor érzékelték, hogy a játék koránt sem olyan mint amilyennek lennie kellene, próbáltak belenyúlni a projektbe, de a Sega már nem sok változtatást engedett a közeledő kiadási határidő miatt.
  • Bár nem xbox-os téma, de február 20.-án PlayStation 4 bejelentés! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése