2013. április 15., hétfő

[XBOX360] Ez történt a héten... 14

  • Ingyenes dlc bejelentés a Forza Horizon-hoz. Ford F100 1956 pickupot és a RUF CTR2 1995-öt kaphatjuk meg. 
  • Ismét film készülhet két nagynevű játékból: Metro, Saints Row. Koch Media felel majd értük, de amióta eladták a Dead Island megfilmesítési jogait a Lionsgate-nek, nagy reményeket nem fűznék a projektekhez.
  • Az Atari bezáratta az Eden Games-t (Test drive). 
  • A Criterion nem tud leállni, folytatni akarják a sorozatukat a NFS - Undreground újraindításával. Miért?
  • Újabb pletykák a készülő boxról: bevezetik a XTV szolgáltatást (amely az MS szerint forradalmasítja a tv-zést), mégsem kell majd állandó net kapcsolat a képhez, viszont két gépet szeretnének a redmondiak: egy set-top-box -ot (állandó net kapcsolat, visszafele kompatibilítás) és egy teljes értékű konzolt (természetesen a kettő összeköthető). Nem hülyék a managerek, ugyanis, ha van egy csomó régi címed, xbla amit játszol a mai napig játszol, de a nextgent is akarod, akkor mindkét terméket meg kell venned! A set-top-box -ot Mini-nek nevezték el (ár: 150 dollár), a nextgen még Durango néven fut (ár, kb mint a PS4). Szerintem lehúzás az egész.
  • A Kinect 2.0 a szem mozgásunkat fogja követni, és e szerint vezérli a konzolunkat. Például, ha elvesszük a szemünket a képernyőről, megállítja a játékot. Ez sem egy mai fejlesztés, telefonoknál is kísérleteznek vele, az idő és felhasználók eldöntik, hasznos-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése