2013. július 22., hétfő

[XBOX360] Ez történt a héten... 28


  • Nőtt az MS bevétele. Az Entertainment and Devices divizó (ebbe tartozik az xbox is) bevétele 6 százalékkal emelkedett tavalyhoz képest. Az xbox eladásokat is 1 millió darabos szinten tudták tartani.
  • Kezd beindulni a tv-s szórakoztató ipar belépése a boxra! Az Eurosport csatorna által kiadott appal már megtekinthetjük a kiemelt sporteseményeket, illetve vissza is nézhetjük azokat.
  • Az MS egyenlőre nem foglalt állást az indie játékokkal kapcsolatban a One-on. Mivel mindenből szeretnének hasznot húzni, ezért nem támogatják teljes mértékben az egy-két személyes fejlesztéseket. Korábban már az Xbla-knál is volt szó hasonló problémákról. Én minden esetre várom a probléma megoldását, mert nem egy igazán ötletes játék jött már kis fejlesztőktől.
  • Az MS megerősítette azt az infot, hogy már letöltés közben játszhatóvá válnak a játékok, illetve dlc-k. Ez igen nagy előre lépés lenne, amennyiben teljesül. 
  • RGH Timer v1.1 Released: you press Start & Stop and it’ll log the time difference, useful if you want to check boot times and compare… it can also give you average timings across boots, it’s fully translateable, included is a translation into English (default, also embedded) and Italian, it’ll automatically detect what your system use and set that at startup.
     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése