2012. szeptember 30., vasárnap

Fringe 5x01

   Péntek éjjel műsoron volt, szombaton megnéztem. Érdekes, érdekes... mondogattam magamban. Nem rossz, de mintha az előző évad lüktetését nem érezném rajta.



   Miért is van ez? Talán mert próbálnak hosszabb jellembeli változásokkal operálni. Megmutatni, hogy hőseink nem csak eszesek, ügyesek de lelkük is van. Erre jó példa Peter nagy monológja a lányuk elvesztése körüli érzésekről. De mindent egybe vetve egy jó évad kezdésen vagyunk túl. Bízom benne, hogy a folytatás is ilyen színvonalon marad, mert ez lesz a befejezése a teljes sorozatnak.
   A történet ott folytatódik ahol az előzőnek vége szakadt, tehát 2036-ban tengetjük életünket, szolgálván hűbérurainkat akik egy még előrébb tartó jövőből érkeztek. Ennek folyománya, hogy szén-dioxid előállító gépeket állítottak fel, mert számukra ez a levegő túl tiszta (minden viszonylagos ugyebár). Itt jön be a CGI, amit jól eltaláltak a készítők.


   Visszakapjuk Olivia-t is, miután sikerül fellelni a borostyán koporsóját. Ennek viszont az lesz a következménye Walter-t a helyi rendőrségi erők elfogják, és a központban, a csúnya kopasz (nem Hókuszpók) elme mester megpróbálja kiszedni az információkat, amit még Szeptember ültetett a fejébe. Annak, hogy mi lesz a történet folytatása, mindenki járjon utána.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése