2012. október 13., szombat

Halo 4 - Megjelenés előtt

   Reggel arra ébredtem, hogy elérhető egy iso a Halo új epizódjából. Biztosan fake, gondoltam, mert a megjelenés, még csak egy hónap múlva lesz aktuális (bár hasonló volt a helyzet a GoW 3-al is). Telt múlt az idő, ámde semmi panasz nem jött a játékkal kapcsolatban, mindenki szépen csendben játszogatni kezdett. Így muszáj volt kipróbálnom nekem is.

  
   Nem szeretnék senkit sem illegális letöltésre buzdítani, de ezt a játékot muszáj kipróbálni, a hálózati játékhoz úgyis megveszed az eredetit! Úgy vettem észre ezen a területen sok újjat nem nyújt a játék, a szokásos opciókat találjuk, igaz ezek egy második lemezen helyezkednek, és a hivatalos megjelenésig úgysem lesz igazán használható.
   Történet kezdetén Master Chief visszatér a tetszhalott állapotból, és megpróbálkozik a kijutással a hajóról. Ez kinek-kinek az ügyességétől, és a beállított nehézségi szintektől függően akár egy órát is igénybe vehet. Cserébe gyönyörködhetünk benne, miért tölt ki szinte teljesen egy egész lemezt a single player rész. Szép látványban lehet részünk, az űrben szálló hajók, és a kis gravitációjú terület megvalósítása különösen lenyűgözőre sikerült.
   Ám miután felocsúdtunk az élményből a bolygó felszínén újabb megoldandó problémák várnak ránk, és ismét kapkodhatjuk az állunk a padlóról, a hangulat és a megvalósítás szintjén. Mivel ez már a 4 rész a sorozatból, a készítőknek be kellett hozniuk valamit a szokásos fps történetbe, ami azért nem túl meglepő módon egy új faj lett. Erről többet nem szeretnék elárulni, mindenki fedezze fel maga! Megéri! :-) Pontozás terén mindenképp maximumot ér a game, sok kellemes órát fogunk együtt eltölteni együtt, úgy érzem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése